Home - Over ons - Werkwijze - Soorten Voegwerk - Projecten - Contact

Scripting & design by R.verlinde

Contact

Richard Denkers Voegwerken
Meyerbeerstraat 25
5654 HX Eindhoven
06-28778032

E-Mail

kvk: 52925137
btw nr.: NL142292102B01


Algemene Voorwaarden
Aanvraagformulier offerte


Werkwijze

Allereerst zoekt u met ons contact via onze contactpagina. Het meest eenvoudige is een offerte-aanvraag in te vullen via het daarvoor bestemde formulier. Dit is vrijblijvend. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken.

Om voor u een goede offerte op te maken zullen wij altijd langskomen om het object te komen bekijken. Zo kunnen wij, de situatie en uw wensen goed in kaart brengen. Tevens kunnen we dan een inschatting maken van de kosten en de benodigde uren.
Door onze jarenlange ervaring bij verschillende projecten blijkt dit de beste methode te zijn om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Het is ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding enkele proefstukjes te maken als u dit wenst. Zodat u de beste keuze voor uw voegwerk kunt maken.

Wanneer er een overeekomst wordt gesloten zullen wij beginnen met de werkzaamheden en uw object naar wens in orde maken. De facturering kan in termeinen of in 1 keer. Uiteraard wordt dit vastgelegd in de overeenkomst, zodat zowel u als wij hier duidelijkheid over hebben.

Onze contactpagina kunt u hier vinden.